Een MARTIN frees is zeer geschikt om diverse soorten materiaal, zoals hout, mee te bewerken. Bij A1 Machines uit Enter, in regio Almelo, maakt u de keuze uit een tal aan freesmachines van dit gerenommeerde merk. We zijn dan ook de nummer één dealer van het merk MARTIN. Wilt u meer informatie? Lees dan snel verder!

Een MARTIN frees beschikt over diverse kenmerken

Als u kiest voor een MARTIN frees, dan kiest u voor kwaliteit. We bieden diverse modellen aan, zodat u altijd een model vindt dat aan uw wensen voldoet. Iedere MARTIN frees beschikt over verschillende kenmerken, bijvoorbeeld:

  • Elektrische toerentalweergave, automatische freesspil-rem en centraal smeerpunt.
  • Digitale aanduiding voor de spil-hoogte en -schuinte, zowel als aanduiding voor correctiewaarden voor de freesdiepte bij het zwenken.
  • Geleiderplaten van aluminium, hard gecoat en voorzien van opnamen voor freesneuzen of geleidingsstrippen.

Doordat wij een officiële dealer zijn van dit merk, vindt u bij ons niet alleen freesmachines; we bieden ook vlakbanken, formaatzagen en vandiktebanken aan van dit gerenommeerde merk.

Ontvang meer informatie over onze machines

Kortom, voor diverse machines van dit befaamde merk kunt u terecht bij dé specialist. Wilt u meer informatie over onze machines of bent u geïnteresseerd in een offerte? Neem dan gerust contact met ons op via +31 (0)547 – 87 00 20, via info@a1machines.nl of door ons contactformulier in te vullen. We zijn u graag van dienst.