U vindt bij ons een zeer uitgebreid assortiment aan machines en accessoires van het befaamde merk WEEKE. A1 Machines uit Enter, in regio Almelo, helpt u graag bij het vinden van de juiste machine om uw workflow te verbeteren. Onze monteurs installeren de machine zelfs op locatie, zodat u zeker weet dat alles naar behoren werkt. Wilt u meer informatie? Lees dan snel verder!

Met machines van WEEKE kiest u voor kwaliteit

Het assortiment van WEEKE omvat diverse houtbewerkingsmachines, met waaronder CNC-freesmachines en CNC draaibanken. Het merk is onderdeel van de HOMAG Group. Sinds 1987 zijn zij gevestigd in Calw-Holzbronn, in Duitsland. Het bedrijf heeft de slogan ‘One company – one brand’, waarop ze hun marketingstrategie hebben aangepast. Dit betekent dat tegenwoordig de machines van onder andere WEEKE en HOLZMA het HOMAG-logo dragen.

Bekijk ons diverse aanbod aan machines

U vindt in ons assortiment niet enkel houtbewerkingsmachines van WEEKE; we bieden onder meer kantenlijmers, opdeelzagen en CNC-freesmachines van het gerenommeerde merk HOMAG. Bekijk het uitgebreide aanbod aan kwalitatief hoogstaande houtbewerkingsmachines. Wilt u meer informatie of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)547 – 87 00 20, door te mailen naar info@a1machines.nl of door ons contactformulier in te vullen.