Vakkundig op locatie geinstalleerd
SKH keurmerk
Digitaal service planning systeem

HOMAG CNC

Een HOMAG CNC is een goede keus voor ieder bedrijf in de houtbewerkingsindustrie. Bij A1 Machines uit Enter, in regio Almelo, vindt u een tal aan machines en accessoires van dit gerenommeerde merk. Als u kiest voor een CNC van HOMAG, dan kiest u voor superieure technologie en indrukwekkende apparatuur die wordt gebruikt voor zeer uiteenlopende doeleinden, zoals freeswerk, kunststof en massief houtverwerking en de productie van meubels.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over een van onze diensten of producten?
U kunt eenvoudig contact opnemen via ons contactformulier of ons bereiken via +31 (0)547 – 87 00 20

Neem contact op

De voordelen van een HOMAG CNC

Een HOMAG CNC biedt geavanceerde technologie. HOMAG is ook niet voor niets de wereldmarktleider als het gaat om houtbewerkingstechnologie, voor fabrikanten van iedere omvang. Een CNC van HOMAG biedt diverse voordelen, waaronder:

  • De keuze uit diverse klemsystemen: console- of vlakke tafel, rastertafel of opspantafel.
  • De machines zijn verkrijgbaar in opties met 3 of 5 assen.
  • U heeft snelle en gemakkelijke toegang tot de verwerkingseenheden en aggregaten.
  • De smeltlijm is eenvoudig bij te vullen.
  • De machine verbruikt minder stroom door de stand-by modus, die u inschakelt met één druk op de knop.

Wilt u een HOMAG CNC bestellen? Laat onze monteurs deze dan voor u installeren. Zo weet u dat alles naar behoren werkt. Onze installatieservice is een onderdeel van ons uitgebreide service- en dienstenpakket.

Bekijk ons uitgebreide assortiment aan houtbewerkingsmachines

Kortom, een CNC van HOMAG is onmisbaar voor ieder bedrijf in de houtbewerkingsindustrie. Wist u dat u bij ons terecht kunt voor houtbewerkingsmachines van diverse andere befaamde merken? Zo bieden we onder andere een MARTIN vandiktebank en een Hoffmann frees. Wilt u een offerte aanvragen of wenst u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)547 – 87 00 20, door te mailen naar info@a1machines.nl of door ons contactformulier in te vullen.