HOLZMA is een marktleider en ‘s werelds grootste fabrikant als het gaat om houtbewerkingsmachines. Bij A1 Machines uit Enter, in regio Almelo, kunt u terecht voor een uitgebreid assortiment aan machines en accessoires van dit gerenommeerde merk. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder!

Meer informatie over HOLZMA

HOLZMA is onderdeel van de HOMAG Group en is sinds het jaar 1987 gevestigd in Calw-Holzbronn, in Duitsland. Het bedrijf heeft de slogan ‘One company – one brand’, waar ze hun marketingstrategie mee hebben veranderd. Dit houdt in dat tegenwoordig onder andere de kantenlijmer van BRANDT en de CNC-machine van WEEKE het HOMAG-logo dragen. De kwaliteit blijft echter onveranderd goed. Wilt u zelf ontdekken wat voor aanwinst de houtbewerkingsmachines van HOLZMA voor uw onderneming zijn? Laat onze monteurs dan de machines bij u op locatie installeren.

Vraag een offerte aan voor uw nieuwe houtbewerkingsmachine

Met de houtbewerkingsmachines van HOLZMA zorgt u ervoor dat ieder project soepel verloopt. Maak daarom een keuze uit het diverse assortiment en plaats een bestelling. Wist u dat wij machines van meerdere merken verkopen? Zo zijn wij nummer één dealer van het merk MARTIN en verkopen we onder andere vandiktebanken van PANHANS en schaafbanken van WEINIG. Heeft u vragen of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via +31 (0)547 – 87 00 20, via info@a1machines.nl of door ons contactformulier in te vullen.