Bent u op zoek naar een PANHANS vlakbank of vandiktebank? Dan kunt u terecht bij A1 Machines uit Enter, in regio Almelo. Wij bieden u een uitgebreid assortiment aan, bestaande uit allerlei kwalitatief hoogstaande machines. Onze monteurs installeren desgewenst uw PANHANS vandiktebank of vlakbank op locatie, zodat u zeker weet dat alles naar behoren werkt en u gelijk aan de slag kunt. Wilt u meer informatie? Lees dan snel verder!

Een PANHANS vandiktebank of vlakbank is van uitstekende kwaliteit

De kennis en ervaring van het befaamde machinemerk PANHANS gaat al ruim 100 jaar terug. Zij zijn dan ook dé pioniers op het gebied van houtbewerkingstechniek. Het Duitse merk is vooral bekend om de kwalitatief hoogstaande machines. De machines van PANHANS, zoals een frees, een vandiktebank of een vlakbank, worden gemaakt van kwalitatief hoogstaande materialen. Hierdoor kunt u rekenen op een PANHANS vandiktebank of vlakbank die jarenlang meegaat.

Voer houtbewerking op de juiste manier uit

Met een PANHANS vandiktebank voert u perfecte houtbewerking uit. Een vandiktebank van het gerenommeerde merk PANHANS zorgt er namelijk voor dat alle planken of balken de juiste dikte krijgen, bijvoorbeeld om er houten meubels mee te kunnen maken. Om balken en/of planken te schaven, gebruikt u een PANHANS vlakbank. Hiermee schaaft u eenvoudig balken glad, vlak en haaks.

Vraag een offerte aan voor uw gewenste machine

Kortom, kwalitatief hoogstaande machines voor houtbewerking vindt u in ons assortiment! Bekijk ons uitgebreide aanbod aan machines en merken, zoals machines van Altendorf of een vlakbank van SCM. Indien u meer informatie wenst of een offerte wilt aanvragen, bereikt u ons door te bellen naar +31 (0)547 – 87 00 20, te mailen naar info@a1machines.nl of door ons contactformulier in te vullen.