Een SCM vandiktebank of een vlakbank vindt u bij A1 Machines uit Enter, in regio Almelo. We bieden een tal aan machines aan van allerlei gerenommeerde merken, zodat u uw werkzaamheden uitstekend uit kunt voeren. Onze monteurs installeren de machine bij u op locatie, zodat u zeker weet dat alles naar behoren werkt. U kunt dan gelijk weer aan de slag! Wilt u meer weten? Lees dan snel verder.

Kies een SCM vandiktebank of andere machines van dit merk, zoals een vlakbank

SCM is sinds 1952 een toonaangevende fabrikant van allerlei soorten houtbewerkingsmachines en -systemen, zoals een vlakbank, een vandiktebank of een kantenlijmer. Hun doel is om alle klanten de best mogelijke kwaliteit en snelheid te bieden. Het Italiaanse merk produceert ieder jaar ruim 17.000 machines, die zij wereldwijd verkopen. Alle machines worden ontwikkeld volgens de meest geavanceerde principes van ‘operational excellence’ en ‘lean management’.

Bekijk ons uitgebreide assortiment aan houtbewerkingsmachines

Bij A1 Machines kunt u niet alleen terecht voor een SCM vandiktebank of een vlakbank; in ons assortiment kunt u ook terecht voor een CNC-frees of een formaatzaag van dit gerenommeerde merk. Echter, we bieden ook allerlei houtbewerkingsmachines van andere gerenommeerde werken. Wenst u meer informatie of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)547 – 87 00 20, door te mailen naar info@a1machines.nl of door ons contactformulier in te vullen.