Vakkundig op locatie geinstalleerd
SKH keurmerk
Digitaal service planning systeem

SCM CNC

Als u op zoek bent naar een SCM CNC-frees, dan kunt u terecht bij A1 Machines uit Enter, in regio Almelo. Wij bieden u een zeer uitgebreid assortiment aan machines van dit gerenommeerde Italiaanse merk. Onze monteurs installeren de machines bij u op locatie, zodat u er zeker van bent dat alles naar behoren werkt. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder!

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over een van onze diensten of producten?
U kunt eenvoudig contact opnemen via ons contactformulier of ons bereiken via +31 (0)547 – 87 00 20

Neem contact op

Een SCM CNC-frees van dé toonaangevende fabrikant

Sinds 1952 is SCM een toonaangevende fabrikant van houtbewerkingsmachines en -systemen, zoals een CNC-frees. Het doel van het bedrijf is om haar klanten de beste kwaliteit en snelheid te bieden. Het Italiaanse merk produceert ieder jaar ruim 17.000 machines, die zij wereldwijd verkopen. De industriële processen worden georganiseerd volgens de meest geavanceerde principes van ‘lean management’ en ‘operational excellence’. Tegenwoordig ontwikkelt en verbetert SCM de machines, zoals de SCM CNC-frees, constant. De beste vaardigheden en knowhow hebben ze verkregen door de toetreding van de merken Morbidelli en Routech tot SCM Group. Deze merken, met hun rijke traditie, worden vandaag de dag gebruikt als modelnamen.

Maak een keuze uit het uitgebreide assortiment

A1 Machines is dé specialist op het gebied van houtbewerkingsmachines. In ons assortiment vindt u daarom niet alleen een SCM CNC-frees; u kunt bij ons terecht voor allerlei andere machines van dit befaamde merk. Denk hierbij aan:

Vraag een offerte aan

Kortom, als u een SCM CNC-frees of andere machines wilt kopen, dan kunt u bij ons terecht. Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar +31 (0)547 – 87 00 20, door te mailen naar info@a1machines.nl of door ons contactformulier in te vullen. We voorzien u graag van meer informatie.