Vakkundig op locatie geinstalleerd
SKH keurmerk
Digitaal service planning systeem

PANHANS frees

Een PANHANS frees vindt u in ons uitgebreide assortiment. Bij A1 Machines uit Enter, in regio Almelo, schaft u enkel kwalitatief hoogstaande machines aan. Zo weet u dat u al uw werkzaamheden op de juiste manier uitvoert. Onze monteurs installeren uw machine zelfs op locatie, zodat de machine optimaal werkt. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder!

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over een van onze diensten of producten?
U kunt eenvoudig contact opnemen via ons contactformulier of ons bereiken via +31 (0)547 – 87 00 20

Neem contact op

Met een PANHANS frees kiest u voor kwaliteit

Al ruim 100 jaar staat het merk PANHANS garant voor de levering van kwalitatief hoogstaande machines voor houtbewerking, zoals een frees. De machines worden gemaakt van speciaal geselecteerde en hoogwaardige materialen, zodat uw workflow wordt verbeterd en versnelt zonder dat u hoeft in te leveren op kwaliteit. Met vele internationaal gerenommeerde innovaties, zoals de befaamde frees, een vandiktebank of een vlakbank, zet PANHANS de norm op het gebied van houtbewerkingstechniek.

Bekijk het uitgebreide assortiment aan machines

Heeft u interesse in een PANHANS frees of andere machines die dit gerenommeerde merk aanbied? Bekijk dan ons uitgebreide assortiment. Wist u dat we ook machines aanbieden van andere merken, zoals een Hoffmann frees of een SCM formaatzaag? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar +31 (0)547 – 87 00 20, door een e-mail te sturen naar info@a1machines.nl of door ons contactformulier in te vullen.