Vakkundig op locatie geinstalleerd
SKH keurmerk
Digitaal service planning systeem

HOMAG kantenlijmer

Een HOMAG kantenlijmer realiseert dé perfecte randen waar houtfabrikanten naar op zoek zijn. Bij A1 Machines uit Enter, in regio Almelo, maakt u de keuze uit een uitgebreid assortiment aan machines en accessoires van dit gerenommeerde merk. We bieden voor iedere aanvraag een oplossing, waardoor u uw workflow verbetert én versnelt.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over een van onze diensten of producten?
U kunt eenvoudig contact opnemen via ons contactformulier of ons bereiken via +31 (0)547 – 87 00 20

Neem contact op

Ontdek de mogelijkheden van een HOMAG kantenlijmer

Bij A1 Machines vindt u een tal aan kantenaanlijmmachines, waaronder enkel- en dubbelzijdige varianten. Een HOMAG kantenlijmer verwerkt een scala aan materialen uiterst nauwkeurig en precies. Als pionier op het gebied van kantenaanlijmtechniek biedt HOMAG u effectieve oplossingen voor opmaak- en kantenaanlijmmachines, softforming-, postforming- en vormstukdoorvoermachines. Elke kantenlijmer van HOMAG is individueel afgestemd op uw specifieke behoeften voor houtbewerking. Van de standalone machine voor de gevorderde vakman tot complete genetwerkte productielijnen voor sterk geïndustrialiseerde fabrikanten; HOMAG is ‘s werelds marktleider in kwalitatief hoogstaande houtbewerkingsmachines.

Bekijk het scala aan merken dat wij aanbieden

Heeft u interesse in een HOMAG kantenlijmer? Bekijk dan ons uitgebreide en diverse aanbod. Bekijk ook zeker eens onze houtbewerkingsmachines van andere merken, zoals een SCM formaatzaag of een MARTIN vlakband. Wenst u van tevoren meer informatie of wilt u een offerte aanvragen? Dan bereikt u ons door te bellen naar +31 (0)547 – 87 00 20, door te mailen naar info@a1machines.nl of door ons contactformulier in te vullen.