Vakkundig op locatie geinstalleerd
SKH keurmerk
Digitaal service planning systeem

Hoffmann frees

Een Hoffmann frees is een ware toevoeging voor ieder bedrijf dat houtbewerking uitvoert. In het assortiment van A1 Machines uit Enter – in regio Almelo – vindt u daarom diverse machines van Hoffmann, zoals een kwalitatief hoogstaande frees. Wij bieden een uitgebreid aanbod, zodat u altijd de oplossing vindt die u helpt om uw werkzaamheden goed uit te voeren. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over een van onze diensten of producten?
U kunt eenvoudig contact opnemen via ons contactformulier of ons bereiken via +31 (0)547 – 87 00 20

Neem contact op

Een Hoffmann frees voor ieder doeleinde

Hoffmann produceert diverse soorten freesmachines, zodat u altijd een frees vindt die aan uw wensen voldoet. Zo kiest u bijvoorbeeld voor:

  • Een stiftfrees
  • Een fijnfrees
  • Een VHM-frees

De machines van dit gerenommeerde merk bieden kwaliteit, zodat u uw klanten van het gewenste eindresultaat kunt voorzien. Hoffmann is dan ook Europa’s toonaangevende systeempartner voor kwaliteitsgereedschap.

Bekijk ons uitgebreide aanbod aan freesmachines

Bij A1 Machines kunt u niet alleen terecht voor een frees van Hoffmann; we bieden machines aan van allerlei merken. Zo vindt u een MARTIN frees, een CNC-frees of een SCM frees in ons assortiment. Wenst u meer informatie of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust eens contact met ons op via +31 (0)547 – 87 00 20, via info@a1machines.nl of door ons contactformulier in te vullen.